top of page

ВІВАТ, УРАЇНСЬКИЙ ТЕАТРЕ!


11 березня в м. Сєвєродонецьк відбулась прем’єра вистави за п’єсою М.Куліша «Маклена Граса» Луганського обласного українського музично-драматичного театру.

Ситуація і характери, переосмислені драматургом в п’єсі, дали можливість режисеру-постановнику Володимиру Юрійовичу Московченко по своєму трактувати час і місце подій і відкрити дуже цікавий пласт галицької культури, що не могло не зацікавити глядача. У спектаклі застосовані елементи клоунади, присутній «батярський фольклор».

Адміністрація та співробітники Коледжу ЛДАКМ не залишились в стороні та відвідали дану виставу. Прем’єра визвала бурю емоцій та відчуттів, глядачі наче побували у Львові 30-х років. Від імені Коледжу ЛДАКМ висловлюємо щиру подяку всім, хто приймав участь у створенні цього шедевру під назвою – «Маклена Граса».

Нагадуємо, що Луганський обласний український музично-драматичний театр, так же як і Коледж ЛДАКМ, до завершення збройного конфлікту переїхав на підконтрольну Україні територію. Навіть така тяжка ситуація не завадила колективу театру успішно відкрити 75-й театральний сезон і це ще раз говорить про те що луганчани сильні духом і не скорені!

Останні новини
Актуальні новини
Архів новин
банер.jpg
bottom of page