top of page

Інтерактивне засідання науково-методичної ради "Крок за кроком"


Згідно плану роботи, 5 лютого відбулось інтерактивне засідання науково-методичної ради "Крок за кроком", на якому розглядалися питання підвищення кваліфікації та атестації педагогічних працівників.

Старша інспекторка з кадрів Вікторія Русецька ознайомила присутніх з новим Положенням про атестацію педагогічних працівників закладів (установ) освіти сфери культури та провела практичне інтерактивне заняття, в ході якого крок за кроком пояснила процедуру підготовки до атестації та її проведення.

Заступник директорки з навчальної роботи Ольга Кіяшко особливу увагу приділила питанню створення сприятливих умов та психологічного комфорту викладачів під час підготовчого періоду до атестації.

Впродовж засідання педагоги змогли ознайомитись зі зразками документів необхідних для створення власного пакету документів, шаблонами, які дозволяють автоматичнопідрахувати отримані бали та сформувати лист самоаналізу та отримати змістовні відповіді на питання, які безпосередньо стосуються процедури підвищення кваліфікації.

Останні новини
Актуальні новини
Архів новин
банер.jpg
bottom of page