top of page

Звернення директорки Коледжу!

Шановні викладачі! Дорогі мої студенти!

Карантинний відлік змінив звичний хід подій. Наш Коледж, вперше за свою майже 100-річну історію, переведений в режим онлайн.

Ми подолали виклики, пов’язані з переміщенням навчального закладу у 2014 році і не очікували, що в нашу роботу можуть втрутитися зовсім інші виклики- підступна всесвітня пандемія. Разом з усією країною, відповідно до постанов уряду, ми перейшли на карантин. Перший термін карантину до 3 квітня, продовження карантину до 24 квітня. Розумію, що і ця дата може бути не остаточною. Все розвивається динамічно, будемо стежити за подіями.

У зв'язку з переходом на карантин, велика частина колективу перейшла на дистанційні форми роботи. Це стосується педагогічних працівників та студентів. .Шановне студентство, нагадую, що карантин –не канікули! Наразі підводимо підсумки межсесійної атестації, адже якість освіти під час карантину має бути в пріоритеті!!!

Частина працівників Коледжу продовжують роботу офлайн. Заміна старих вікон на пластикові у навчальній частині, бібліотеці та інш. приміщеннях додала роботи. Необхідно займатися прибиранням приміщень, території та привести їх до належного стану.

Від щирого серця дякую всім вам за вашу важку працю в цей складний період. Ми відірвані від звичайного ритму роботи, життя і, як ніколи, важливо берегти та підтримувати один одного, наших студентів!

Бажаю міцного здоров'я, сонця, любові, надії, віри та душевного спокою!


Директорка коледжу

Людмила Сабо

Останні новини
Актуальні новини
Архів новин
банер.jpg
bottom of page